top of page
F-one salty kitesurfschool kites bandit.jpg

Kitesurf verhuur 

Geen gear? Geen probleem!

Helemaal hyped en klaar om na je lessen lekker zelf het water op te gaan! Bekijk hier onze verschillende verhuur mogelijkheden van kitesurf materiaal. Teken dit verhuur formulier en neem het mee naar de kitesurfschool. Zonder dit formulier kan je geen materiaal huren, neem een screenshot van je verstuurde formulier als bewijs. 


LET OP! Het huren van kitesurfmateriaal is alleen mogelijk wanneer jij in het bezit bent van een geldige kitesurflicentie!

Hoe werkt onze kite verhuur?

Je meldt je bij de kitesurfschool en bespreekt wat je wilt gaan huren. We hebben van beginners, freeride, freestyle, kiteboard en kites klaar staan. In de tussentijdkleed je je om en onze Beachmaster legt de spullen voor je klaar. Je neemt je kitespullen mee naar het kitestrand waar wij een compressor hebben voor het opblazen, wel zo comfortabel. Let hierbij wel op dat je niet te hard oppompt! Nu ga je lekker het water op en begint je verhuurtijd te lopen.

Reserveren

Het reserveren van materiaal is bij ons niet mogelijk dus kom gewoon lekker langs om materiaal te huren!

We openen om 9:00 uur en sluiten om 18:00. Een kite huren kan dus om 9u of om 12u. Wij adviseren je om op dagen met veel wind op tijd te komen.

Prijzen

Toch niet helemaal overtuigd? Dan kan je altijd nog een opfrisles nemen bij één van onze gecertificeerde IKO instructeurs. Voor opfrislessen raden wij privé lessen aan, deze zijn erg effectief en zorgen ervoor dat je binnen no-time weer zelfverzekerd op je board staat. Boek gelijk je lessen in.

bottom of page