top of page

SURFEN

Zonder golven, zonder wind

A feeling that can’t be described
but can only be
 experienced

"Jetboarden" is de nieuwste trend in de surfsport en verovert razendsnel de wereldbol. Zo kun je opeens varen waar je maar wil en wanneer je maar wil. Golven zijn niet nodig, wind is niet nodig, het enige dat je nodig hebt is water!

45 min

J-board 

€ 90 per persoon 

 • Incl. materiaal en wetsuit

 • Lesgarantie

 • Gegarandeerd surfen zonder ervaring

 • Mogelijkheid radiocommunicatie 

3.png

90 min

J-board 

€ 145 per persoon 

 • Incl. materiaal en wetsuit

 • Lesgarantie 

 • Gegarandeerd surfen zonder ervaring

 • Mogelijkheid radiocommunicatie 

LET OP! Is het je eerste j-board sessie? Dan ben je verplicht om een sessie met instructeur te boeken.

Jean-Luc D.

"Jetboarden is de makkelijkste watersport, vanaf je eerste sessie kan je al varen!"
Salty_Kitesurfschool.jpg

The future is now

Waarom wachten op golven of wind? Met onze state-of-the-art jetboards kun je nu direct het water op voor een onvergetelijk avontuur. Ervaar de sensatie van snelheid, vrijheid en adrenaline terwijl je over het water vliegt op een milieuvriendelijke manier.

 

Bij ons draait alles om actie! Of je nu een ervaren surfer bent of voor het eerst een jetboard probeert, onze verhuurmogelijkheden passen bij alle niveaus. En het beste van alles: geen gedoe met benzine of lawaai, want onze boards zijn volledig elektrisch!

Pak deze kans om een nieuwe watersport te ervaren, zelfs zonder natuurlijke elementen die je normaal nodig zou hebben. Wacht niet op ideale omstandigheden - creëer ze gewoon met onze elektrische jetboards!

Klaar om het water op te gaan? Reserveer nu jouw elektrische jetboard en zet de eerste stap naar een onvergetelijk avontuur op het water!

 • Hoeveel wingfoilessen heb ik nodig om te leren wingfoilen?
  De meeste mensen hebben zo’n 3-5 uur nodig. Sommigen hebben meer nodig, anderen dan weer wat minder.
 • Wat is wingfoilen?
  Wingsurfen of wingfoilen is de nieuwste hype binnen de watersport, leren vliegen boven het water is een onbeschrijfelijk gevoel en een onvergetelijke ervaring. Deze nieuwe sport combineert de voordelen van windsurfen en kitesurfen, zet er een foil onder waardoor je al bij 8 knopen wind kan varen..
 • Moet ik zelf nog iets meenemen?
  Als je een eigen wetsuit hebt mag je die gerust meenemen. Vergeet ook zeker je zonnebril, zwemkleding en handdoek niet! Een drankje of wat geld voor een drankje kan ook nuttig zijn.
 • Kan iedereen leren wingfoilen?
  Iedereen kan bij ons komen wingfoilen. Je leeftijd maakt niet uit! Ben je jonger danX jaar? Dan kan je enkel wingsurfles volgen. Als je zwanger bent of last hebt van ernstige klachten aan rug of gewrichten kan je niet komen kitesurfen. Bij medische klachten eerst de dokter contacteren vooraleer de aanvang van kitelessen.
 • Gaat een wingfoilles altijd door?
  Het kan voorkomen dat er op de dag van jouw wingfoilles geen wind is en je les niet door kan gaan. Tussen de 8 en 25 knopen kunnen de lessen doorgaan. Kan je winffoilles niet doorgaan? Dan krijg je zo snel mogelijk bericht met de mogelijkheid je les opnieuw in te plannen. Wij checken de wind- en weervoorspelling elke dag. Wil je zelf de wind in de gaten houden? Kijk dan hier.
 • Hoelang is mijn wingfoilles geldig?
  Je wingfoilles is 365 dagen geldig vanaf het moment dat je boekt. Als een les door SALTY wordt gewijzigd (bijvoorbeeld omdat de wind niet optimaal is) mag je deze op een later moment inhalen. De les moet dan wel nog geldig zijn.
 • Op welke locaties geven jullie les?
  Onze lessen gaan door op verschillende locaties. De kitesurflessen gaan door bij surfclub de Kwinte en onze wingfoil lessen worden georganiseerd bij de Koko Loco in Nieuwpoort.
 • Als het regent, gaat de wingfoilles door?"
  Ja nat worden we toch! Wingfoillessen woden georganiseerd bij wind tussen de 8 en 25 knopen.
 • Krijg ik een certificaat?
  Ja, je krijgt van ons een certificaat zodra je kan varen.
 • Wat is een J-board?
  “Jetboarden” is de nieuwste trend in de surfsport en verovert razendsnel de wereldbol. Met de combinatie van een opblaasbaar surfboard en een kleine oersterke elektrische motor, kun je opeens varen waar je maar wil en wanneer je maar wil. Golven zijn niet nodig, wind is niet nodig, het enige dat je nodig hebt is water!
 • Kan iedereen leren j-boarden?
  J-boarden is de gemakkelijkste watersport! Als je kan zwemmen dan kan je een j-board huren.
 • Gaat de j-board sessie altijd door?
  Wind en golven zijn niet nodig, dat maakt j-boarden zo leuk en toegankelijk! Bij storm of wilde zee, laten we de sessies niet door gaan voor veiligheidsredenen. De dag voor je geplande sessie nemen wij contact met je op via email en/of sms om te bevestigen dat je sessie kan doorgaan (of niet). Mocht dit niet het geval zijn dan kan je direct een nieuwe dag inplannen via je account. Zo weet jij zeker dat je krijgt waar je voor betaalt.
 • Verkopen jullie ook j-boards?
  Jazeker! Overweeg je om een j-board aan te schaffen, dan kun je bij ons terecht voor al je vragen. J-boards van Lampuga komen compleet met state-of-the-art techniek, wireless handbediening en ongekend plezier. De kosten van een volledige set bedragen ruim € 9.000,-, waardoor een goed advies bij aanschaf van groot belang is.
 • Hoelang is mijn j-board sessie geldig?
  Al onze diensten zijn standaard 365 dagen geldig vanaf het moment dat je boekt. De dag voor aanvang van je sessie nemen wij contact met je op via email en/of sms. We laten dan weten of het weer goed is voor een optimale sessie. Mocht dit niet het geval zijn dan kan je direct een nieuwe dag inplannen via je account bij ons. Zo weet jij zeker dat je krijgt waar je voor betaalt.
 • Wat is kitesurfen?
  Kitesurfen is de meest radicale en rustgevende watersport waarbij je voort wordt getrokken door een kite (vlieger) terwijl je op een kiteboard staat. Dankzij de wind krijgt de kite kracht en zo wordt de kitesurfer vooruit getrokken. Kitesurfen is al jaren de snelst groeiende sport ter wereld.
 • Wat zijn de grootste uitdagingen als beginner?
  Bouwen aan je zelfvertrouwen en kunnen vertrouwen op je uitrusting is de eerste horde voor velen. Vastzitten aan een kite kan voor sommigen beangstigend zijn, maar een goede instructeur helpt je te relaxen en laat je zien hoe een veilige uitrusting werkt, en hoe je hem moet gebruiken.
 • Wanneer weet je dat je kan stoppen met kitesurflessen?
  Allereerst is het belangrijk een verklaring te hebben ontvangen van een gekwalificeerde instructeur. Zij kunnen een IKO kaart overhandigen die bevestigt dat je level 3 hebt behaald, zelfstandig bent en mag huren. Daarnaast, zelfs wanneer een instructeur dit heeft bevestigd, is het belangrijk om voor jezelf te bepalen of je er klaar voor bent. Het wordt aangeraden om pas te stoppen met lessen wanneer je je zeker genoeg voelt.
 • Als het regent, gaat de kitesurfles door?"
  Ja nat worden we toch! Kitesurflessen woden georganiseerd bij wind tussen de 10 en 30 knopen. Bij aflandige wind worden lessen ALTIJD geannuleerd.
 • Ik wil samen les met iemand dat ik ken, kan dat?"
  Jazeker! Boek jullie les dan samen. Indien jullie toch apart geboekt hebben neem je best contact op met ons.
 • Hoeveel kitesurflessen heb ik nodig om te leren kitesurfen?
  De meeste mensen hebben zo’n 10-15 uur nodig. Sommigen hebben meer nodig, anderen dan weer wat minder. Een complete cursus is daarom de meest voordelige en volledige optie.
 • Moet ik zelf nog iets meenemen?
  Als je een eigen wetsuit en waterschoentjes hebt mag je die gerust meenemen. Wil je graag je eigen wetsuit aankopen? Neem een kijkje bij Icarus kitesurfshop en ontvang 10% korting op je aankoop. Vergeet ook zeker je zonnebril, zwemkleding en handdoek niet! Een drankje of wat geld voor een drankje kan ook nuttig zijn.
 • Kan iedereen leren wingfoilen?
  Iedereen tot 110 kilo kan bij ons komen kitesurfen. Je leeftijd maakt niet uit! Als je zwanger bent of last hebt van ernstige klachten aan rug of gewrichten kan je niet komen kitesurfen. Bij medische klachten eerst de dokter contacteren vooraleer de aanvang van kitelessen.
 • Gaat een kitesurfles altijd door?
  Het kan voorkomen dat er op de dag van jouw kitesurfles geen wind is en je les niet door kan gaan. Tussen de 10 en 30 knopen kunnen de lessen doorgaan. Kan je kitesurfles niet doorgaan? Dan krijg je zo snel mogelijk bericht met de mogelijkheid je les opnieuw in te plannen. Wij checken de wind- en weervoorspelling elke dag. Wil je zelf de wind in de gaten houden? Kijk dan hier.
 • Hoelang is mijn wingfoilles geldig?
  Je kitesurfles is 365 dagen geldig vanaf het moment dat je boekt. Als een les door SALTY wordt gewijzigd (bijvoorbeeld omdat de wind niet optimaal is) mag je deze op een later moment inhalen. De les moet dan wel nog geldig zijn.
 • Ben ik sportief genoeg om te leren kitesurfen?
  Iedereen kan leren kitesurfen! Omdat de één het sneller leert dan de ander krijg je les op je eigen niveau. Uiteraard ben je dus sportief genoeg om deel te nemen aan de lessen! Wil je je toch fysiek een beetje voorbereiden op je kitesurflessen, bekijk dan zeker onze kitesurf workout!
 • Op welke locaties geven jullie les?
  Onze kitesurflessen gaan door bij surfclub de Kwinte en onze wingfoil lessen worden georganiseerd bij de Koko Loco in Nieuwpoort.
bottom of page