top of page

Beleef de coolste vakantie van je leven!

Ons uniek kite, surf en wingfoil kamp is terug!

Het SALTY Kitesurfkamp 11 - 16 jaar is het hoogtepunt van het jaar. De zomer is begonnen, de studenten hebben vakantie en wij van SALTY zijn super "stoked" om een nieuwe generatie te leren kitesurfen, golfsurfen, surfskaten,... en volledig onder te dompelen in het echte surfleven van Westende.

Elke dag ga je een dagdeel kitesurfen onder begeleiding van IKO gecertificeerde instructeurs, het overige dagdeel ga je andere activiteiten doen zoals wakeboarden, golfsurfen, wing foilen,.... 

Op de windstille dagen zitten we ook niet stil. Wat dacht je van de waterstart oefenen en board gevoel ontwikkelen op een wakeboard.

Minder spectaculair maar wel heel erg belangrijk zijn de theorielessen. Bijvoorbeeld over de veiligheid en de materialen. Je leert bijvoorbeeld hoe je zelf een kite opbouwt. Ook gaan we de self rescue oefenen op het water.

Op supboards ontwikkelen we gevoel voor evenwicht. Na het afronden van het kamp ontvang je een IKO certificaat, zo kun je aantonen dat jij een echte surfer bent ;) Ben je geen rookie meer? Dan beginnen we met ‘toe- to heelside’ bochten, kleine jumps en tricks.

Je kan op ieder niveau instappen, de kitelessen worden hierop ingedeeld. 

LET OP! Beperkt aantal plaatsen VOL = VOL

Datum en tijden

Zomervakantie
– maandag 1 juli t/m vrijdag 5 juli 2024
– maandag 8 juli t/m vrijdag 12 juli 2024

– maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus 2024

Wij hanteren de volgende tijdsplanning gedurende de week. Ideaal om je kids af te zetten vóór werk en ze na werk op te halen. Blijf gerust nog even plakken op ons terras

09:00 – 09:30 inloop van kids
09:30 – 16:30 dagelijks programma
16:30 – 17:00 ophalen kids

De prijs voor het kitesurfkamp is slechts 495,- all-inclusive:

  • Gezonde Tussendoortjes 

  • Kitesurflessen, wakeboarden, surfen, surfskaten, suppen, etc.

  • Gebruik van al ons materiaal (wetsuits, boards, kites, etc.)

  • IKO Certificaat

  • Extra activiteiten

 

Op het einde van de week is er een afsluiting BBQ met party!

Salty Kitesurfkamp wordt georganiseerd voor de leeftijdsgroep van 11 t/m 16 jaar. 

Locatie

Alle kampen gaan door bij surfclub westende.

Internaat 

Toch liever blijven slapen? Voor slechts €155 extra kan je heel de week blijven slapen bij het rustgevende Spaarbekken in Nieuwpoort samen met alle surfcampers van The Outsider Coast! (inclusief eten en drinken)

Interesse in internaat?

Stuur dan een mail naar info@saltykitesurfschool.com

Geen wind?

Niks is zo onvoorspelbaar als het weer in België. Een zonnetje is lekker, maar geen voorwaarde voor een te gekke surfdag. En een beetje regen is helemaal niet erg. Maar die wind….. tja, die is wel heel belangrijk! De sport waarbij we het meest afhankelijk zijn van de wind is het kitesurfen. Helaas waait het niet altijd. Of waait het wel, maar juist te hard of in de verkeerde richting.

Als er geen wind is, hebben we een te gek alternatief programma waarbij we bijvoorbeeld gaan wakeboarden, wingfoilen, surfskaten,….

Zo beleef je hoe dan ook echt een te gekke week bij Salty!

 

Leden ontvangen €25 op een kitesurfkamp! 

KAMP activiteiten

The-10-Best-Surfing-Lessons-Surfing-Schools-in-Nicaragua.jpg

Golfsurfen

Er zijn weinig dingen die moeilijker én leuker zijn om te leren dan surfen. Surfen geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Iedere golf die je overwint geeft een echte kick!
 

wakeboarding.jpg

Wakeboarden

Op de dagen zonder wind ontwikkel je boardgevoel aan de wakeboardkabel. De ideale voorbereiding op je kitesurfavontuur.

X-fly_1800-770x513.jpg

Wingfoilen

Wil jij ook met zo’n grote glimlach zweven over het water? Je leert eerst wingsurfen op een SUP of landboard zodat je de wing helemaal onder de knie hebt. Daarna gaan we oefenen met de foil!

1909018-WING-MOUNTAINBOARD-BB-GONGWING-024.jpg

Landboarden

Landboarden is een extreme funsport. Bij het Landboarden wordt je op een super sized skateboard voortgetrokken door een grote bestuurbare vlieger (power kite).

00060803.jpg.jp2

Skimboarden

Skimboarden is een watersport waarbij je met een plank over een dunne laag water glijdt: het skimboard voor je uitgooien, de juiste positie aannemen en genieten van je eerste boardgevoel! 
Een skimboardinitiatie is plezier gegarandeerd!

7308def69cae63c9a24c39e0da2a049a.jpg

Surfskaten

Een surfskate sessie op de dijk is always fun. Oefen je surfmoves op het land? Kan jij al boardsliden? Op de dagen dat het flat is kan je met een surf skateboard het gevoel van surfen krijgen en je skills verbeteren door op het droge surfen.

#LetsGetSalty

Salty Kitesurfkamp wordt georganiseerd voor de leeftijdsgroep van 11 t/m 16 jaar. Voor het kitesurfkamp geldt een minimum van 6 deelnemers en maximum van 12 deelnemers per week. Bij minder dan 6 aanmeldingen zijn wij genoodzaakt om de boeking te annuleren. Wij zullen geruime tijd van te voren contact opnemen mocht dit het geval zijn.

bottom of page