top of page
Wandelen naar het water

1 lidmaatschap

 twee clubs 

Waarom lid worden? 

In België is het verplicht om een verzekering te hebben als watersporter. Je kunt een privé verzekering afsluiten of je kunt simpelweg lid worden van een surfclub. Met super leuke voordelen erbij!

Surfclub westende - Nieuwpoort

Deze unieke familiale surfclub beschikt zoals de naam al laat vermoeden over 2 locaties. De surfclub is klein begonnen maar is ondertussen uitgeroeid tot een volwaardige watersportclub met meer dan 500 leden.

Op beide locaties gaan het hele jaar allerhande activiteiten door. En zelf voor de niet-surfers zijn de terrassen in Nieuwpoort en Westende aangename plaatsen om te vertoeven! 

Wat zit in je lidmaatschap? 

  •  Watersporterzekering (kitesurfverzekering €5 extra)

  • 20% korting in de surfbar

  • Gebruik infrastructuur in beide clubs: kleedkamers, douches, toiletten,...

  • Mogelijkheid gratis gebruik van het clubmateriaal: sufboards, wetsuits, kajaks, SUP's,...

  • Aansluiting bij de watersportfederatie

  • Gratis toegang tot het spaarbekken te Nieuwpoort 

de kwinte 

De surfclub van Westende is de centrale spot van alle watersport en strandsporten te Westende, gelegen naast een prachtig natuurgebied. Zeesporten gebeuren hier is alle veiligheid dankzij de eigen reddingsdienst alsook de gemeentelijke gedeerd- en EHBO-post tijdens de zomer. 

Bovendien is iedereen er welkom, voor hapje en drankje, één van de vele beachparties gedurende de zomer of een avontuurlijke kitesurfles. 

De KOKo loco

De Koko​ Loco is de gezellige windsurfclub aan het Spaarbekken van Nieuwpoort. Altijd is er een relaxte familiale sfeer. Ook in de Koko Loco is de nodige accommodatie voorzien zodat deelnemers zich altijd kunnen opfrissen. 

Dankzij de hele leuke, net vernieuwde bar en het uiterst joviaal terras is het de perfecte uitvalbasis voor windsurfkampen. Uiteraard is de club toegankelijk voor iedereen, ook voor bezoekers die gewoon iets willen drinken. 

bottom of page