top of page

learn to body drag

1 duoles les van 2u / €145 pp

Eenmaal je de kite onder controle hebt is het tijd om te bodydraggen. Onder begeleiding van je instructeur zullen we ons door de wind laten voortbewegen over het water door middel van vliegoefeningen. Verder leer je ook hoe je upwind moet bodydraggen om je board terug te vinden na een val. Tijdens het bodydraggen leer je je kite hard insturen dit is belangrijk om uiteindelijk een waterstart te kunnen maken. Zonder kite-controle zal je ook geen succesvolle waterstart kunnen maken. Daarom is het bodydraggen essentieel tijdens het leren kitesurfen.

Toch liever een privé les voor de snelste progressie? Klik hier

Wat kan je verwachten?

Gecertificeerde instructeurs 

Persoonlijke en geduldige begeleiding 

Kitecontrole in het water

Downwind bodydraggen YIHAAA

Up wind bodydraggen

Bodydraggen met een kiteboard 

Gebruiken van de veiligheidssystemen

Kitecontrole in het water

Nabespreking van de les voor vragen en progressie 

kitesurf sessie Oostende Westende beste kitesurfschool van België F-one kitesurf Icarus  indra leer kitesurfen Salty kitesurfschool Westende Oostende IKO kitesurfschool

Salty organiseert enkel lessen voor leden van surfclub de kwinte. Ben je nog geen lid? Maak je nu lid door hier te klikken.

Lesgarantie

Kitesurfen, de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Jouw voorkeursdatum en tijd worden zo goed mogelijk gerespecteerd, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

Heb je een vraag? Bekijk onze meest gestelde vragen bij de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies!

bottom of page