top of page

Learn to kite 

1 duoles les van 2u / €145 pp

We beginnen met wat basis theorie over het weer. Daarna leren we je direct de kracht van de wind kennen door het besturen van een powerkite. Nadat je de powerkite onder controle hebt zal je overstappen naar een tube kite die wordt gebruikt op het water. De instructeur zal uitleggen hoe je een kite moet optuigen en de lijnen moet aanknopen. De veiligheidssystemen worden ook uitgelegd en gestimuleerd. Je wilt natuurlijk ook in geval van nood weten wat je moet doen. Ten slotte wordt het windvenster uitgelegd door de instructeur. Als dit allemaal duidelijk is ga je zelf de tube kite leren besturen.

Toch liever een privé les voor de snelste progressie? Klik hier

Wat kan je verwachten?

Gecertificeerde instructeurs 

Persoonlijke en geduldige begeleiding 

Wind en weer kennis 

Materiaalkennis

Basistheorie kitesurfen

Kennismaking met de veiligheidssystemen

Vliegoefeningen

Bodydraggen yihaa

Nabespreking van de les voor vragen en progressie 

kitesurf sessie Oostende Westende beste kitesurfschool van België F-one kitesurf Icarus  indra leer kitesurfen Salty kitesurfschool Westende Oostende IKO kitesurfschool
Lesgarantie

Kitesurfen, de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Jouw voorkeursdatum en tijd worden zo goed mogelijk gerespecteerd, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

Heb je een vraag? Bekijk onze meest gestelde vragen bij de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies!

bottom of page