top of page

learn to ride 

1 duoles les van 2u / €145 pp

In deze les ligt de focus op upwind varen, een essentiele vaardigheid om een zelfstandige kitesurfer te worden. Lichaamshouding en kitepositie komen hier aanbod. Maak je veel progressie dan leer je in deze les ook het veranderen van kant en toeside varen. 

Toch liever een privé les voor de snelste progressie? Klik hier

Wat kan je verwachten?

Gecertificeerde instructeurs 

Persoonlijke en geduldige begeleiding 

Optie radiocommunicatie

Perfectioneren ​upwind varen 

Transitions oefenen

Veilig varen tussen andere kitesurfers 

Theorie voor eerste jumps

Nabespreking van de les voor vragen en progressie 

kitesurf sessie Oostende Westende beste kitesurfschool van België F-one kitesurf Icarus  indra leer kitesurfen Salty kitesurfschool Westende Oostende IKO kitesurfschool

Salty organiseert enkel lessen voor leden van surfclub de kwinte. Ben je nog geen lid? Maak je nu lid door hier te klikken.

Lesgarantie

Kitesurfen, de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Jouw voorkeursdatum en tijd worden zo goed mogelijk gerespecteerd, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

Heb je een vraag? Bekijk onze meest gestelde vragen bij de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies!

bottom of page