top of page

learn to waterstart 

1 duoles les van 2u / €145 pp

De waterstart is het leukste maar moeilijkste aspect van het kitesurfen. Tijdens de lessen zal je altijd met een groter board oefenen. Een groter board bouwt wat gemakkelijker snelheid op dan een kleiner board en is stabieler voor de beginnende kiter. Het water starten zal het moeilijkste zijn om onder de knie te krijgen. Gaat het niet gemakkelijk? Niet getreurd, iedereen heeft deze fase in zijn beginnende kite carrière gehad. Jouw persoonlijke Salty coach zal je helpen door deze moeilijke fase te geraken. Zo veel mogelijk op het water staan is de oplossing!

Toch liever een privé les voor de snelste progressie? Klik hier

Wat kan je verwachten?

Gecertificeerde instructeurs 

Persoonlijke en geduldige begeleiding 

Optie radiocommunicatie

Theorie board en waterstart 

Steady-pull

Leren veilig stoppen

Correcte lichaamspositie

Krachtbehoud tijdens het kitesurfen

De eerste meters varen

Nabespreking van de les voor vragen en progressie 

kitesurf sessie Oostende Westende beste kitesurfschool van België F-one kitesurf Icarus  indra leer kitesurfen Salty kitesurfschool Westende Oostende IKO kitesurfschool

Salty organiseert enkel lessen voor leden van surfclub de kwinte. Ben je nog geen lid? Maak je nu lid door hier te klikken.

Lesgarantie

Kitesurfen, de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Jouw voorkeursdatum en tijd worden zo goed mogelijk gerespecteerd, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

Heb je een vraag? Bekijk onze meest gestelde vragen bij de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies!

bottom of page