top of page

over ons 

wind, passie en vriendschap 

Na het afronden van mijn studies besloot ik om mijn passie voor kitesurfen met anderen te delen. Van m’n 10 jaar sta ik al op een skateboard, een passie die verder uitgegroeid is tot golfsurfen en uiteindelijk ook kitesurfen. In 2018 behaalde ik mijn IKO diploma en maakte m’n droom realiteit.

 

“Ik leef voor het kitesurfen. Zodra ik de vlaggen zie wapperen, de blaadjes hoor ritselen en de geur van de zee ruik dan begint de adrenaline door mijn lichaam te stromen."

- Indra  

 

Mijn doel is om jou te ‘besmetten’ met het kitevirus. Kitesurfen ontspant, ontstresst en ‘unplugt’. Je voelt de kracht van de kite en ziet het water onder je voeten. Kitesurfen is een soort meditatie. Je denkt nergens meer aan en voelt intens geluk. Zoeken we dat niet allemaal?

indra-99.jpg
Indra Clara kitesurf instructeur .jpg
BANDIT-S-2-4.jpg

Ons verhaal begint op de Noordzee, toen een passie voor watersporten veranderde in het mooie Kitesurfcentrum dat we vandaag zijn. Salty verwelkomt iedereen om te genieten van plezier en activiteiten in het water. Of je nu een beginner bent of op zoek bent naar de perfecte plek om je vaardigheden te verbeteren, ons Kitesurfcentrum biedt lessen, verhuur en een gemeenschap van mensen aan die je passie delen. Ga je gang en boek vandaag nog een plek om te leren kitesurfen. Binnenkort vliegen we samen boven de Noordzee. 

bottom of page